Bewustzijnstraining

“Haal de kracht uit jezelf”
Voor jongeren van 18 t/m 25 jaar
Op: 19 of 26 februari van 14:00-17:00, de kosten zijn €49.95
(De training is binnen, met een kleine groep. Dit is op gepaste en veilige afstand)

Heb je het druk in je hoofd? Heb je constant (negatieve) gedachten, onrust, stress en/of angsten die jouw dagelijks leven beïnvloeden? Wil je hier verandering in brengen? Wil je persoonlijk sterker worden? Ben je bereid om met jezelf aan het werk te gaan? Dan is deze training geschikt voor jou!

Bewustwording
De eerste stap naar verandering is bewustwording. Je bewust zijn van hoe je het nu doet en om te weten dat er andere manieren zijn. De bewustwording van het feit dat je gedachten invloed hebben op je gevoel en hoe je lichaam daarop kan reageren. tijdens deze training ga je leren voelen door bij jezelf naar binnen te keren en op onderzoek te gaan. Om bewust te worden van wat er in jouw hoofd en lichaam afspeelt, om vervolgens te leren hoe daar anders mee om te gaan.

Delen wat er in je omgaat
Vaak vinden we emoties en gevoelens delen lastig. Word je ermee overspoeld en draag je ze letterlijk met je mee? De verbinding met jezelf kan hierdoor verminderen. Dat kan ervoor zorgen dat je; weinig zelfvertrouwen en zelfliefde hebt, het moeilijk vindt om grenzen aan te geven of om keuzes te maken en last hebt van mentale en lichamelijke klachten. Tijdens deze training mag je gaan leren en ook ervaren om je kwetsbaarheid te delen en te tonen.

Accepteren en loslaten
Met het vasthouden van emoties en gevoelens bouwt weerstand zich op. Onbewust worden daardoor innerlijke blokkades gecreëerd. Negatieve energie wordt versterkt. Hierdoor kun je mentaal en ook fysiek uit balans raken. Tijdens deze training mag je gaan leren om emoties en gevoelens te accepteren zoals je ze ervaart, en deze niet te verdringen maar om te leren dat deze emoties er mogen zijn om ze vervolgens los te laten.

Positieve energie
Als er innerlijke rust en ruimte is, dan is er ruimte voor positieve energie. Dat is wat lichaam en geest nodig heeft. Tijdens deze training ga je dan ook leren hoe je jezelf kunt voorzien van positieve energie.

In deze bewustzijnstraining leer je:
    Hoe je kunt loslaten wat je niet nodig hebt
    Hoe je rust kunt creëren in je hoofd en in je lichaam
    Hoe je jezelf kunt voorzien van positieve energie
    Leiding te nemen over je gedachten
    Je innerlijke kracht te vergroten

Wat levert de bewustzijnstraining je op:
    Meer zelfvertrouwen en zelfliefde
    Meer zelfinzicht
    Zelfreiniging
    Meer in verbinding zijn en dat ook met jezelf blijven
     Bewuster grenzen aangeven en keuzes maken
    Je intuïtie en gevoel volgen
    Mentaal sterker zijn

Wil je meer zelfinzicht, oplossingen en krachtiger worden? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier en ik neem contact met je op.

31 januari 2022