Coaching

Werkwijze
Hieronder leg ik mijn werkwijze uit en is voor ieder consult hetzelfde. Het intakegesprek in combinatie met de eerste behandeling vind plaats in mijn praktijk.
Vervolg consulten geef ik online d.m.v. videobellen. Ik bespreek de problemen, oorzaken en patronen en coach je hoe hier anders mee om te gaan. Lichaamstaal, houding, gezichtsuitdrukking en/of stem laten me zien en horen hoe je je voelt. Je krijgt na elk consult tips, handvatten en oefeningen waar aan gewerkt kan worden.

Behandeling

De eerste behandeling vind plaats in mijn praktijk waar ik je fysiek behandel. Dat houd in dat ik met mijn handen op verschillende lichaamspunten contact maak.

Vervolgbehandelingen worden gegeven middels een foto.
Hoe gaat dit in zijn werk? Met een foto kan ik contact maken. Dat houdt in dat ik mijn handen op de foto leg en innerlijk contact maak. De energie begint dan meteen te stromen, blokkades worden opgeheven en afgevoerd. Hierdoor kom je stap voor stap dichterbij jezelf, je kern. Je krijgt meer ruimte en energie en dat resulteert dat jezelf fijner, rustiger en vrolijker gaat voelen.

Dagboek
Na het intakegesprek ontvang je een online dagboek waarin je de gebeurtenissen en/of gedachten per dag gaat registreren.  Zo krijgen we samen een duidelijk beeld hoe een dag verloopt. Na een paar dagen neem ik middels videobellen contact met je op. Dan bespreken we het dagboek. We bespreken dan ook of we samen starten aan een begeleiding – behandelingstraject. Deze zullen plaatsvinden in een kort tijdsbestek. Tussen deze consulten en behandelingen door hebben we middels videobellen contact om te evalueren en waar nodig bij te sturen.

Foto
Graag ontvang ik per mail vóór het consult een recente en duidelijke foto van je waar je volledig op staat (geen foto waarvan een ander persoon van de foto geknipt is).

De consulten zijn opgesplitst in: “opvoeden kan anders” en “mindset coaching voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen”.