Mindset coaching vanaf 16 jaar

“Op een bewuste manier omgaan met de kracht van je gedachten is een investering in jezelf”

Vroeger was ik druk met wat anderen van me zouden denken. Ik had vaak negatieve gedachten over mezelf die zorgden voor een negatief zelfbeeld. Dat maakte me enorm onzeker. Inmiddels ben ik me bewust dat je niet in het hoofd van iemand kan kijken en dat je gedachten veel invloed hebben op je gevoel. Je kan niet weten wat een ander van je denkt. Invullen wat een ander denkt heeft dan ook helemaal geen zin. Om dat te weten te komen kun je er alleen naar vragen. Je gedachten is een energie die je aanstuurt met je gevoel. Wanneer je gedachten negatief zijn, zal je ook een negatief gevoel ervaren. Als je gedachten positief zijn, zal je ook een positief gevoel ervaren.

De eerste en allerbelangrijkste stap is bewustwording
De eerste stap naar verandering is bewustwording. Je bewust zijn van hoe je het nu doet en te weten dat er andere manieren zijn. De bewustwording van het feit dat je gedachten invloed hebben op je gevoel en hoe het lichaam daarop kan reageren. Heb je het druk in je hoofd? Heb je constant (negatieve) gedachten, onrust en stress, zodat het je dagelijks leven beïnvloed? Merk je dat je geen controle kunt krijgen over je gedachten? Gedachten die ervoor zorgen dat je je niet goed kunt focussen en concentreren? Ik kan je helpen om de oorzaak te achterhalen, waarom je bepaalde gedachten hebt. Als we weten wat de oorzaak is, kunnen we dit gaan aanpakken.

Coaching voor kinderen, jongeren en volwassenen
Ik help kinderen, jongeren en volwassenen met een negatief zelfbeeld, weinig zelfvertrouwen, verlatingsangst, die gepest worden, die hoogsensitief zijn en druk zijn in hun hoofd. Ik help je met het bewustwordingsproces en leer je om de leiding over je eigen gedachten te nemen. Hierbij geef ik tips op maat, oefeningen en simpele gedachtewisselingen die je direct kunt toepassen en gebruiken. Als je deze op een bewuste manier inzet zoals ik ze geef, kan dit heel veel positiviteit opleveren. Zowel persoonlijk, mentaal als lichamelijk.

Ben je bereid om met je mind te gaan samenwerken? Neem dan contact met me op.