Wie ben ik

Mijn naam is Marloes van den Hurk 40 jaar oud, gelukkig getrouwd, trotse moeder van een dochter van zes en zoon van vijf.

Cirkel
Ik heb me jaren anders gevoeld dan anderen en was erg onzeker. Vanaf mijn kinderjaren heb ik meerdere processen meegemaakt die niet fijn waren, zowel mentaal als fysiek, waardoor ik elke keer in een negatieve cirkel terecht kwam. Deze zie ik nu als mijn levenslessen die me gevormd en gebracht hebben tot de persoon die ik nu ben. Gelukkig stopt dit groeiproces nooit. Na een lange zoektocht heb ik mezelf op 32-jarige leeftijd pas echt leren kennen. Door de juiste hulp van mensen die op mijn pad kwamen en te luisteren naar mijn gevoel, kon ik de vicieuze cirkel(s) doorbreken. Het heeft me geleerd dat je als mens veel kunt bereiken als je vertrouwt op je intuïtie. Ik omarm mijn hooggevoeligheid en spiritualiteit, maar ben zeker niet zweverig. Ik ben een nuchter en positief mens, die goed kan luisteren en gepassioneerd, betrokken, oprecht en recht door zee is.

Praktijk
Na zeven jaar gewerkt te hebben als tandartsassistente ben ik mijn hart gaan volgen en heb ik in 2015 mijn praktijk opgestart. Nu gebruik ik mijn eigenschappen, levenslessen en ervaringen als kracht in mijn praktijk. Ik begeleid en behandel hoogsensitieve kinderen en kinderen met slaap- en gedragsproblemen. Ook help ik kinderen met een negatief zelfbeeld, die gepest worden of andere problemen hebben op bijvoorbeeld school, thuis of bij de sportvereniging. Ik begeleid de ouders door ze praktische tips en handvatten te geven die ze direct kunnen toepassen en gebruiken. Daarnaast help ik jongeren en volwassenen met persoonlijke ontwikkeling en mindset-coaching.

Coaching
Loop je vast in de opvoeding en heb je het gevoel dat je geen enkel invloed hebt op het gedrag van je kind? Heb je van alles geprobeerd en weet je niet meer hoe je het op moet lossen? Wil je graag hulp en ben je bereid om er als gezin mee aan de slag te gaan?

Heb je het druk in je hoofd? Heb je constant (negatieve) gedachten, onrust en stress, zodat het je dagelijks leven beïnvloed? Merk je dat je geen controle kunt krijgen over je gedachten? Wil je graag hulp om hierin te veranderen?

Neem dan contact met me op voor meer informatie of een intake-gesprek.